Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Hiç endişe nanay ki yangın felaketi, yıl içinde gönül yitirilmesine illet olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile esrar yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu doğrultuda devlet bile görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda dışa vurum tamlanan noktalarda makul süre ısı ve şule intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları üzere değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut dar sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok munis maliyetlidirler; amelî korumaya ehil olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız istanbul Yangın kapısı fiyatları muhtevain binanızın yangın müdafaasının başarısız başüstüneğu yek bir örnek yeterlidir!

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öbür özelliği kilit + ekip seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna rabıtalı olarak bileğişlemmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en mutabık fiyata satın kazanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapıları montajı ayrı bir uzmanlık gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona birebir olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki fen özelliklere şayeste, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili dosdoğru uygulanarak montajlanmalıdır. 

CMD Metal; nitelikli ve itimatlı yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği konusunda mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page